Samsung 65Q800T

Samsung 65Q800T unu dintre cele mai bune televizoare de pe piata , printre putinele cu o rezolutie 8k cu tehnologie ecranului QLED si o diagoinala de 163 cm.

Imagine lui Samsung 65Q800T

Samsung este singurul producator care comercializeaza televizoare cu o rezolutie 8k ultra hd din tara noastra. Rezolutia acestui model Samsung 65Q800T este de 7680 pixeli x 4320 pixeli. In ceea ce priveste modele Samsung nu doar rezolutia ecranului este importanta ci si ocesolul de imagine cu care acesta vine insotit si care face ca rezultatul sa fie miraculos. Poate mai important decat densitatea de pixeli este modul in care procesoul prelucreaza informatiile si le afiseaza pe acest ecran.

QLED – Pe langa rezolutia neegalabila la acest moment a ecranului acest model vine si cu panouri de tip QLED . Acest tip este foarte controversat si comparat cu panourile de tip OLED. Unu din atuurile lui in lupta cu OLED-ul este ca QLED-ul nu are efectul de burnup.

Tot la capitolul imagine acest model are rezolutie 8k. Multi dintre voi veti avea retineri in ceea ce priveste aceasta rezolutiei datorita continutului putin sau inexistent in acest moment in format 8k. Chiar daca semnalul sau continutul nu este la asemenea rezolutie televizorul va face diming cu ajurtorul tehnologiei Ultimate 8K Dimming Pro si va transforma semnalul primit in rezolutie 8k ultra hd .

Rezolutia ecranului este de 163 cm, o diagonala suficient de mare atat pentru un dormitor de dimensiuni normale cat si pentru o sufragerie incapatoare.

Sunet

In ceea ce priveste sunetul modelul de la Samsung sta excelent datorita sistemului audio 4.2 de 70 w. Recomandarea noastra in ceea ce priveste sunetul este achizitionarea impreuna cu televizorul a unui sistem audio performant pentru a completa experienta cu adevarat.

Tehnologii de sunet de care dispune:

  • Dolby Digital Plus
  • (AVA) Active Voice Amplifier
  • Multiroom Link

Conectivitate

In ceea ce priveste conectivitatea modelul 65Q800T poate oferii toate bbenefiiciile unui televizor premium. El vine cu :

  • 2 porturi usb
  • 4 porturi HDMI
  • CI+ slot – care include si tunerele: DVB-T2 DVB-C DVB-S2

Smart TV

In ceea ce priveste partea smart, televizorul vine cu sistem de operare Tizen, unu din cele mai stabile sisteme de operare. Totodata magazinul lor de aplicatii este unu extins si contine toate aplicatiile esentiale cum este Facebook, Youtube, Netflix , ( cu care vine preinstalat). In ceea ce priveste aplicatiile gata instalate , telecomanda televizorului vine cu buton dedicat pentru Netflix, Rakuten si Prime Video .Mai nou aceste trei aplicatii sunt cele mai folosite , tot mai multi din oameni renuntant la cablu tv pentru asta.

Concluzie

In concluzie modelul Samsung 65Q800T este unu din cele mai performate televizoare comercializate in romania, este in gama premium si este printre primele modele care dispun de rezolutie 8k Ultra HD. In ceea ce priveste pretul este clar ca acest model nu se adreseaza clasei de mijloc dar cine are alocat un asemenea buget pentru un televizor va avea ocazia sa aiba o experienta unica in ceea ce priveste imaginea.

Alte modele care te-ar putea interesa

Sony 75ZH8 – Modelul celor de la sony vine si el cu rezolutie 8K Ultra HD dar cu un sistem de operare Android cu o diagonala a ecranului putin mai mare de 189 dar pretul este aproape dublu . Vezi pretul pentru modelul Sony 75ZH8 aici!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *