Lenovo ideapad S540-14IML

Laptop Ultraportabil Lenovo ideapad S540-14IML display de 14″, cu o rezolutie Full HD, tipul ecranului IPS, 12GB de memorie RAM, Hard-disk de 1TB SSD, si placa video integrata Intel UHD Graphics, Free DOS, de culoare Copper

Vezi cel mai bun pret pentru laptopul aici!!

Avantajele lui Lenovo ideapad S540-14IML

Pretul pentru un ultrabook forte subtire si o capacitate a memoriei de 12 Gb de Ram si un hdd 1 TB SSD.

Dezavantajele lui Lenovo ideapad S540-14IML

Lipsa unei placi video dedicate in defavoare placii video integrate Intel . Dar destinatia acestui laptop nu are nevoie de o altfel de placa video. Daca ai nevoie de acest laptop pentru Gaming sau Grafica acesta nu este modelul potrivit pentru tine.

Display-ul lui Lenovo ideapad S540-14IML

In ambele cazuri Lenovo ideapad S540-14IML are un display de 14 inch si o rezolutie FullHD de 1920 pixeli pe 1080 pixeli.. Tehnologia ecranului este una de tip IPS si are finisaj de tip Anti-Glare. In ceea ce priveste luminozitatea are 250 niti.

In ceea ce priveste puterea de calcul acest model poate veni cu doua tipuri de procesoare:

  • i5-10210U Comet Lake – care are 4 nuclee. Frecventa nominala este de 1.6 GHz dar poate ajunge pana la 4.2 GHz in Turbo Boost. Tehnologia acestui procesor este de 14nm. Memoria Cache este de 6144KB
  • i7-10510U Comet Lake – care are un numar tot de 4 nuclee. Drecventa normala a procesorului este de 1.8 GHz dar poate ajunge in modul turbo boost la 4.9 GHz. Tehnologia procesolui este tot de 14 nm. Are incorporat o placa video Intel UHD Graphics.

Vezi cel mai bun pret pentru laptopul aici!!

Memorie RAM

Nici la capitolul memorie Ram acest model nu sta rau. Vine cu o memorie de 12 GB de ram de tipul DDR4.

Conectivitate

  • 2 porturi USB 3.1 – de vitezza mare
  • 1 port HDMI
  • 1 usb 3.1 type C
  • 1 Audio out/ Microphone
  • cititor de carduri (SD, SDHC, SDXC, MMC)
  • Wireless 802.11 ac 2×2
  • Bluetooth 4.2

Altele despre Lenovo ideapad S540-14IML

Vine cu cititor de amprenta si parola la BIOS pentru siguranta sporita si pentru a putea asigura confidentialitate datelor dumneavoastra.

Tastatura este iluminata iar tachpadul accepta gesturi de atingere multiple. Vine si cu camera web pentru a putea avea conversatii pe skype

Alta caracteristica importanta este ecranul care se poate deschide la mai mult de 90 de grade pentru o multime de situatii care impun aceasta deschidere.

Datorita generatiei noi deprocesoare cu consum redus de energie bateria acestui model poate sa tina pana la 10 ore fara sa ai probleme.

Vezi cel mai bun pret pentru laptopul aici!!

Concluzie

In concluzie este unu din cele mai potrivite laptopuri daca preferi mobilitatea ( are doar 1,5 kg) dar ai nevoie totodata si de performante de top. Ecranul de 14 iti va oferi o greutate mai redusa dar si dimensiuni mai reduse a laptopului dar cand ai nevoie de un ecran mai mare cu ajutorul mufei HDMI poate sa fie legat la un monitor mai mare.

Este un laptop din zona medie de pret cu specificatii care se apropie de varf. Daca ai nevoie de el doar pentru zona de bussins lipsa unei placi video dedicate nu o vei simtii.

Variante de laptopuri cu specificatii similare cu Lenovo ideapad S540-14IML :

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *