Philips 65OLED934/12

Televizor OLED Smart cu sistem de operare Android Philips, diagonala a ecranului de 164 cm si rezolutie 4K Ultra HD

Sunat Philips 65OLED934/12

Imagine care este aproape de perfectiune a ecranului OLED are nevoie de sunet pe masura. Designul exclusiv al difuzoarelor este creat de legendarii ingineri de sunet Bowers si Wilkins oferind performante incantoare. Impreuna cu tehnologiei Dolby Atmos te vei bucare de un sunet de cea mai buna calitate cum nu prea o sa mai intalnesti pe alte televizoare.

Philips 65OLED934/12 are atat subwoofer integrat cat si difuzoare pentru frecvente inalte si dufuzoare pentru toata gama de fracvente. Putine televizoare de pe piata se pot mandri nu doar cu sobwoofer ci cu un subwoofer de cea mai buna calitate cate va intarii sentimentele traite la vizionarea unui film.

Ca si caracteristici tehnice puterea sobwooferului este de 20 W. Alte tehnologii legata de sunet cu care acest model vine echipat sunt: Dolby Digital, DTS HD, Dolby AC-4 si Dolby Atmos

Conectivitate Philips 65OLED934/12

In ceea ce priveste conectivitatea acest model sta foarte bine (dar la acest capiton nu impresioneaza pentru ca majoritatea televizoarelor stau foarte bine )

 • slot CI+
 • 4 HDMI – foarte necesare si in cele mai multe cazuri sunt suficiente 4
 • 2 USB – porturi usb pentru a te putea bucura de playerul integrat sau de multitudinea de aplicatii din Android Store(Magazin Play)
 • YPbPr
 • Wi-fi 802.11 ac
 • Bluetooth 4.2

Imagine Philips 65OLED934/12

Incep prin a enumera tehnologiile de imagine cu care vine echipat:

 • Micro Dimming Perfect
 • Dolby Vision
 • HDR10+ – Datorita acestei tehnologii calitatea imaginii este mult mai captivanta si realista. Detaliile orinale sunt consevate iar contrastul impecabil.
 • Perfect Natural Motion
 • Tuner digital integrat DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2

Philips

Philips este unu din cei mai mari producatori de televizoare la nivel global si se remarca atat prin tehnologii unice pe care nici un alt producator de televizoare nu il detine cum ar fi tehnologia Ambilight dar si de tehnologii folosite de majoritatea producatorilor de televizoare cum ar fi tipul ecranului OLED dar si sistemul de operare Android cu care vine si acest model.

Altele despre Philips 65OLED934/12

Vine cu telecomanda Smart in pachet pentru a te putea bucura fara alte costuri de toata functionalitatea lui. Totodata in pachet mai are cablu mini-jack- S/D si cablu mini-jack YPbPr.

In ceea ce priveste dimensiunile televizorul Philips are 1448.7×895.2×252.2mm cu stand si 1448.7x829x7x52.3mm fara stand. Greutatea televizorului este de 32.3KG cu stand si 27.9Kg fara stand.

Avantajele Philips 65OLED934/12:

Ecran OLED, rezolutie 4K ultraHD, HDR10+

Dezavantajele din punctul nostru de vedere a televizorului Philips 65OLED934/12:

Clasa de eficienta energetica B

Concluzia noastra cu privire la Philips 65OLED934/12

Philips 65OLED934/12 este unu din cele mai „potente” televizoare pe care le poti gasi la acest moment pe piata romaneasca. Nu rezolutia 4K este atuul sau ci tipul ecranului OLED de generatie mai nou care nu mai are defectele primelor generatii de OLED dar vine cu toate avantajele lui.

Pe langa avantajul acestui tip de ecran Philips 65OLED934/12 vine cu Android, Ambilight-ul specific televizoarelor Philips dar si bara de sunet Dolby Atmos 2.1.2

Desi pretul este unu destul de ridicat, acest model poate fi solutia perfecta daca iti doresti un televizor de top.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *